WeatherBug adware

WeatherBug is een programma dat nep advertenties weergeeft, het biedt weersvoorspellingen en andere soortgelijke informatie. Het geeft ook commerciële advertenties. WeatherBug is geen echte spyware of malware, bij aankoop van de volledige versie schakelt de adware uit. Het programma moet handmatig worden geïnstalleerd.
Doordat het ook kan worden gebundeld met andere ad-ondersteunde producten kan uw PC besmet raken met ongewenste malware. WeatherBugs draait op elke Windows versie tijdens het opstarten.

Activiteiten

  • Showt advertenties
  • Verbind zichzelf met internet
  • Draait onzichtbaar op de achtergrond

 

WeatherBug  is zo’n besmetting die kan overslaan naar uw (bedrijfs-) website door bijvoorbeeld een FTP programma, WP-blog of CMS besmetting. Wordt geen gehackte site. Beveilig uw website of webwinkel met een Anti Malware Scan.

Kies voor het origineel: http://www.antimalwarescan.nl